Rólunk

A SMAPP LAB Kft. 2020 júniusában alakult meg és azóta dinamikus fejlődésen ment keresztül. A SMAPP LAB csapatában társul az agrár, növényvédelmi szakértelem és mérnöki, fejlesztői tudás.

Célunk, hogy valós idejű lokális megbízható adatokat szolgáltassunk a gazdák számára a kártevők elleni védekezés során, hogy hatékonyan, megfelelő időben és optimalizált permetszer kijuttatás mellett vegyék fel sikeresen a küzdelmet a rovarok ellen, ezzel hozzájárulva a fenntartható mezőgazdasághoz. Azon dolgozunk, hogy csökkenjen a gazdák kitettsége a változó környezeti tényezők okozta kiszámíthatatlan kártétellel szemben. Az országos gyapottok-bagolylepke csapdahálózat mellett kifejleszlettünk digitalizált kukoricamoly és almamoly csapdákat is és folyamatosan folynak a fejlesztések új kártevőkre is. A SMAPP LAB társ a növényvédelemben.

A SMAPP LAB csapata több díj elnyerésében és elismerésekben is részesült már. A Nemzeti Agrár Kamara által indított NAK Techlab inkubációs programját a 2019-es évben megnyerte és a hazai elismerések mellett sok külföldi megmérettetése is helyt állt. Az EIT Food Innovation Prizes 2020 hazai fordulóját megnyerve a bekerült az európai döntőbe is. A Startup World Cup Black Sea and beyond regional competition legjobb 10 versenyzői között is jelen volt. A versenyek mellett pedig több hazai és globális nagyvállalatot is partnerei között tudhat, mint például a Syngenta, FMC, Kite Zrt., Bonafarm vagy a Mezőhegyesi Ménesbirtok.

Karrier

Szeretne csatlakozni

a SMAPP LAB csapatához?

Ha szeretne egy dinamikusan fejlődő, kihívásokkal teli agrár cégnél dolgozni, keressen bennünket bizalommal.

smapp_ico
SMAPP LAB
4032 Debrecen, Tarján utca 35.