Gyakran Ismételt Kérdések

A SMAPP LAB csapdák alapját a hagyományos feromoncsapdák képezik, de az automatizálásnak köszönhetően a gazdának nem szükséges naponta felkeresni a csapdákat és manuálisan beazonosítani és megszámolni a berepült molyokat. A digitalizált csapdáink hőmérséklet és páratartalom adatokat is gyűjtenek, ezzel tovább pontosítva az előrejelzést.

Minden előfizető rendelkezik egy saját felülettel, ami honlapunkon keresztül érhető el és regisztrációhoz kötött. Az online felületen nyomon követhetőek az adatok grafikusan ábrázolva.

A Csomagok és árak menüpontban megtekintheti szolgáltatásainkat és a megfelelő csomag kiválasztása után Érdekel az ajánlat gombra kattintva kapcsolatban léphet velünk. Az egész szezonra kiterjedő előfizetés online bankkártyás fizetéssel, illetve átutalással lehetséges.

Jelenleg csak gyapottok-bagolylepkére van kiépült csapda hálozatunk, de emellett van saját fejlesztésű digitalizált kukoricamoly és almamoly csapdánk is. Folyamatosan dolgozunk további kártevők elleni automatizált csapdánk fejlesztésén, ha van esetleg javaslata új kártevőre írja meg nekünk.

Minden esetben a SMAPP LAB felel a karbantartásért és a csapda telepítését is mi végezzük, a csapda elhelyezését pedig közös megegyezés alapján határozzuk meg.

smapp_ico
SMAPP LAB
4032 Debrecen, Tarján utca 35.